ساخت وبلاگ دانلود رمان چت روم
عسل سیس

عسل سیس

فایل دانشجویی عسل سیس

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی بسـته‌بندی عـســل

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی بسـته‌بندی عـســل

عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است اساسا عسل از گلوكز، فروكتوز و منو ساكارید ها ساخته شده است همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیلاز، سوكراز، كاتالاز، پراكسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است

دانلود طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی  بسـته‌بندی عـســل

  طرح توجیهی بسته بندی عسل
            طرح توجیهی  عسل
            طرح توجیهی کارگاه بسته بندی عسل
            طرح توجیهی کارخانه عسل
دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل doc
حجم فایل 20 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 27

مواد معدنی مختلفی مانند كلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، كلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت می‌شوند.

 

   عسل به عنوان یك ماده كامل غذایی همچنین دارای انواع ویتامین ها (B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K)، اسیدهای آلی ( اسید مالیك، وینیك، سیتریك، لاكتیك و اگزالیك ) و پروتئین‌ها بوده و می‌تواند 315 تا 335 كیلوكالری انرژی ( به ازای هر یكصد گرم ) تولید نماید.

 

     از دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی كنندگی و حفاظت از مواد آلی در مقابل تجزیه و فساد می‌باشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در كتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه ( تهیه شده با عسل ) می‌نویسد :« ... در هنگام زیاد شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها را باز می‌كند، عسل ، خوراكی است كه جوانی را جاویدان می‌سازد، حافظه را نیرو می‌بخشد و گذشته را در خاطره زنده می‌كند، اندیشه را پاك و زبان را می‌گشاید.»

 

    كلیه موارد مطروحه ، اهمیت استفاده از عسل به عنوان یك ماده غذایی مقوی و همچنین دارویی طبیعی را خاطرنشان می‌سازند. از دیگر سو با عنایت به رشد جمعیت و تنوع محصولات تولیدی و بالا رفتن سطح رقابت در زمینه عرضه انواع محصولات غذایی ، بهبود مستمر كیفیت محصولات و ایجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردی هستند كه بایستی هر چه بیشتر مد نظر قرار گیرند. رعایت این موارد می‌تواند منجر به دسترسی آسان و ارزان مصرف كنندگان به مواد غذایی شود. طرح حاضر نیز با مد نظر داشتن «

فرآوری و بسته بندی عسل در ظروف شیشه ای نیم پوندی و ظروف یك‌بار مصرف از جنس پلی پروپیلن یا پلی استایرن » سعی در حصول به هدف فوق را دارد.  

    ضمن اینكه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

دانلود طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی  بسـته‌بندی عـســل

امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 0
برچسب ها : طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی بسـته‌بندی عـســل,
+ نوشته شده در سه شنبه 16 بهمن 1397ساعت 15:07 توسط موسوی |

طرح توجیهی تهیه عسل و بسته‌بندی در بسته‌های 50 و 100 گرمی

طرح توجیهی تهیه عسل و بسته‌بندی در بسته‌های 50 و 100 گرمی

ـ چكیده 1ـ1ـ مشخصه طرح عنوان طرح تهیه عسل و بسته‌بندی در بسته‌های 50 و 100 گرمی (صادراتی ) می‌باشد طبق استاندارد شماره 92 ایران چنین تعریف شده است عسل محصولی است طبیعی كه توسط زنبورهای عسل از شهد گل و یا شهد قسمتهای دیگر گیاه در كندو بوجود می‌آید و ویژگیهای عمومی آن می‌بایست بر طبق استاندار

دانلود طرح  توجیهی تهیه عسل و بسته‌بندی در بسته‌های 50 و 100 گرمی

  كار تحقیقی صنایع غذایی
            طرح توجیهی
            طرح كارآفرینی
            طرح توجیهی تولید عسل
            بسته های 50 و 100 گرمی عسل
            بسته بندی عسل
دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل doc
حجم فایل 50 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 66

1ـ چكیده
1ـ1ـ مشخصه طرح :
عنوان طرح تهیه عسل و بسته‌بندی در بسته‌های 50 و 100 گرمی (صادراتی ) می‌باشد . طبق استاندارد شماره 92 ایران چنین تعریف شده است : عسل محصولی است طبیعی كه توسط زنبورهای عسل از شهد گل و یا شهد قسمتهای دیگر گیاه در كندو بوجود می‌آید . و ویژگیهای عمومی آن می‌بایست بر طبق استاندارد تدوین شده باشد . محصول جنبی این طرح موم می‌باشد و ظرفیت تولیدی طرح 125 كیلوگرم عسل بسته‌بندی شده در ظروف 50 و 100 گرمی یكبار مصرف در ساعت می‌باشد .
2ـ1ـ فرآیند تولید :
عسل شان پس از خروج از كندو در گرمخانه قرار داده شده و سپس بوسیله دستگاه اكستراكتور ، عسل از موم جدا سازی می‌شود . عسل بدست آمده سپس صاف شده و پس از پاستوریزاسیون بوسیله دستگاه بسته‌بندی اتوماتیك بسته‌بندی می‌شود .
3ـ1ـ شرایط عملیاتی :
تعداد روز كاری در سال 270 روز و بر اساس یك شیفت 8 ساعته محاسبه شده است .

4ـ1ـ در صد تامین مواد اولیه :
ماده اولیه اصلی یعنی عسل كلاً از داخل كشور تهیه می‌شود و مواد بسته بندی وارداتی است و می‌توان گفت كه 90 درصد مواد اولیه داخلی و 10 درصد وارداتی می‌باشد .
5ـ1ـ تعداد كاركنان :‌
مدیریت یك نفر ، پرسنل تولیدی شامل 7 نفر كارگر و دو تكنسین ، اداری و مالی 2 نفر ،‌نگهبهان و خدماتی 1 نفر ، راننده و تداكاتچی 1 نفر ، تاسیساتی یكنفر ،‌جمع پرسنل 15 نفر .
6ـ1ـ تاسیسات زیر بنایی :‌
كل توان برق 80 كیلووات : فرآیند 54 كیلوات ، تاسیسات 16 كیلو وات ،‌اضطراری 11 كیلو وات ، آب مصرفی روزانه در حد استاندارد آب آشامیدنی و به میزان 5 متر مكعب در روز قابل تامین از شبكه سراسری .
روزانه حدود 200 لیتر گازوئیل جهت دیگ بخار به مصرف می‌رسد .
سیستم جمع آوری و تصفیه و دفع فاضلاب بطریق سپتیك تانك پیش بینی شده است .


فهرست مطالب
1- چكیده
2- كلیات
1-2- انواع عسل
2-2- چگونگی و میزان بكارگیری
3-2- كالاهای قابل جانشینی
4-2- قیمت و امكان فروش
3- بررسی فنی
1-3- اصول فرآیند تولید
2-3- نكات علمی و شرایط بهینه
3-3- نمودار گردش مواد در كارخانه
4-3- كنترل كیفیت
5-3- نگهداری
4- برآوردهای فنی
1-4- ظرفی و برنامه تولید
2-4- مشخصات فنی
3-4- كنترل كیفیت
4-4- تاسیسات عمومی
5-4- نیروی انسانی
7-4- زمان بندی اجرای طرح
5- بررسیهای مالی و اقتصادی
1-5- جدول ارزش مواد اولیه
ــــ جدول هزینه انرژی
ــــ جدول هزینه نیروی انسانی
2-5- جدول ماشین آلات و تجهیزات تولیدی
ــــ جدول هزینه وسایل نقلیه
ــــ جدول هزینه تاسیسات عمومی
ــــ جدول هزینه ساختمانها
ـــــ جدول هزینه محوطه سازی
ـــــ جدول هزینه های قبل از بهره‌برداری
3-5- سرمایه ثابت
ـــــ سرمایه در گردش
ـــــ كل و نحوه سرمایه گذاری
4-5- جدول هزینه استهلاك
ـــــ جدول هزینه تعمیرات ونگهداری
5-5- جدول تفكیك هزینه‌های ثابت و متغییر تولید
ـــــ محاسبه قیمت تمام شده
6-5- محاسبه قیمت فروش
7-5- جداول مالی اساسی
ـــــ جدول پیش‌بینی عملكرد سود و زیان
ـــــ جدول پیش بینی گردش وجوه نقدی
ـــــ جدول پیش بینی تراز نامه
8-5- شاخصهای اقتصادی
ـــــ ارزش افزوده
ـــــ نقطه سر به سر
ـــــ نرخ بازدهی و دورة برگشت سرمایه
ـــــ سرمایه گذاری سرانه
9-5- تجزیه و تحلیل و ارزیابی طرح
خلاصه تهیه و بسته بندی عسل

دانلود طرح  توجیهی تهیه عسل و بسته‌بندی در بسته‌های 50 و 100 گرمی

امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 0
برچسب ها : طرح توجیهی تهیه عسل و بسته‌بندی در بسته‌های 50 و 100 گرمی,
+ نوشته شده در سه شنبه 16 بهمن 1397ساعت 15:06 توسط موسوی |

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی بسـته‌بندی عـســل

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی بسـته‌بندی عـســل

مقدمــه عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است اساسا عسل از گلوكز، فروكتوز و منو ساكارید ها ساخته شده است همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیلاز، سوكراز، كاتالاز، پراكسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است ضمن اینكه مواد معدنی مختلفی مانند كلسیم، سدیم، پتاسیم، منی

دانلود طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی  بسـته‌بندی عـســل

  طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی
            بسـته‌بندی عـســل
دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل doc
حجم فایل 23 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19

    مقدمــه :

      عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوكز، فروكتوز و منو ساكارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیلاز، سوكراز، كاتالاز، پراكسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اینكه مواد معدنی مختلفی مانند كلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، كلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت می‌شوند.

   عسل به عنوان یك ماده كامل غذایی همچنین دارای انواع ویتامین ها (B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K)، اسیدهای آلی ( اسید مالیك، وینیك، سیتریك، لاكتیك و اگزالیك ) و پروتئین‌ها بوده و می‌تواند 315 تا 335 كیلوكالری انرژی ( به ازای هر یكصد گرم ) تولید نماید.

     از دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی كنندگی و حفاظت از مواد آلی در مقابل تجزیه و فساد می‌باشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در كتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه ( تهیه شده با عسل ) می‌نویسد :« ... در هنگام زیاد شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها را باز می‌كند، عسل ، خوراكی است كه جوانی را جاویدان می‌سازد، حافظه را نیرو می‌بخشد و گذشته را در خاطره زنده می‌كند، اندیشه را پاك و زبان را می‌گشاید.»

    كلیه موارد مطروحه ، اهمیت استفاده از عسل به عنوان یك ماده غذایی مقوی و همچنین دارویی طبیعی را خاطرنشان می‌سازند. از دیگر سو با عنایت به رشد جمعیت و تنوع محصولات تولیدی و بالا رفتن سطح رقابت در زمینه عرضه انواع محصولات غذایی ، بهبود مستمر كیفیت محصولات و ایجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردی هستند كه بایستی هر چه بیشتر مد نظر قرار گیرند. رعایت این موارد می‌تواند منجر به دسترسی آسان و ارزان مصرف كنندگان به مواد غذایی شود. طرح حاضر نیز با مد نظر داشتن « فرآوری و بسته بندی عسل در ظروف شیشه ای نیم پوندی و ظروف یك‌بار مصرف از جنس پلی پروپیلن یا پلی استایرن » سعی در حصول به هدف فوق را دارد.  

    ضمن اینكه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

دانلود طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی  بسـته‌بندی عـســل

امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 0
برچسب ها : طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی بسـته‌بندی عـســل,
+ نوشته شده در سه شنبه 16 بهمن 1397ساعت 15:06 توسط موسوی |

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی پرورش و نگهداری زنبور عسل

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی پرورش و نگهداری زنبور عسل

مقدمــه عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است اساسا عسل از گلوكز، فروكتوز و منو ساكارید ها ساخته شده است همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیلاز، سوكراز، كاتالاز، پراكسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است ضمن اینكه مواد معدنی مختلفی مانند كلسیم، سدیم، پتاسیم، منی

دانلود طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی  پرورش و نگهداری زنبور عسل

  طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی
            پرورش و نگهداری زنبور عسل
دسته بندی طرح توجیهی دامی
فرمت فایل doc
حجم فایل 18 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21

مقدمــه :

 

      عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوكز، فروكتوز و منو ساكارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیلاز، سوكراز، كاتالاز، پراكسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اینكه مواد معدنی مختلفی مانند كلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، كلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت می‌شوند.

   عسل به عنوان یك ماده كامل غذایی همچنین دارای انواع ویتامین ها (B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K)، اسیدهای آلی ( اسید مالیك، وینیك، سیتریك، لاكتیك و اگزالیك ) و پروتئین‌ها بوده و می‌تواند 315 تا 335 كیلوكالری انرژی ( به ازای هر یكصد گرم ) تولید نماید.

     از دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی كنندگی و حفاظت از مواد آلی در مقابل تجزیه و فساد می‌باشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در كتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه ( تهیه شده با عسل ) می‌نویسد :« ... در هنگام زیاد شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها را باز می‌كند، عسل ، خوراكی است كه جوانی را جاویدان می‌سازد، حافظه را نیرو می‌بخشد و گذشته را در خاطره زنده می‌كند، اندیشه را پاك و زبان را می‌گشاید.»

    كلیه موارد مطروحه ، اهمیت استفاده از عسل به عنوان یك ماده غذایی مقوی و همچنین دارویی طبیعی را خاطرنشان می‌سازند. از دیگر سو با عنایت به رشد جمعیت و تنوع محصولات تولیدی و بالا رفتن سطح رقابت در زمینه عرضه انواع محصولات غذایی ، بهبود مستمر كیفیت محصولات و ایجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردی هستند كه بایستی هر چه بیشتر مد نظر قرار گیرند. رعایت این موارد می‌تواند منجر به دسترسی آسان و ارزان مصرف كنندگان به مواد غذایی شود.

    طی فرایند پرورش و نگهداری زنبور عسل، همچنین اقدام به ازدیاد كندوها می‌شود كه این عمل به منظور ترمیم تلفات و فروش انجام می‌پذیرد. در مناطق گرمسیر حتی می‌توان از هر كندو یك بچه كندو گرفت.

    با اجرای این طرح ، علاوه بر كسب سود مناسباقتصادی می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

دانلود طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی  پرورش و نگهداری زنبور عسل

امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 0
برچسب ها : طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی پرورش و نگهداری زنبور عسل,
+ نوشته شده در سه شنبه 16 بهمن 1397ساعت 15:05 توسط موسوی |

پایان نامه کارشناسی مهندسی کشاورزی پرورش ملکه زنبور عسل

پایان نامه کارشناسی مهندسی کشاورزی پرورش ملکه زنبور عسل

تخم ریزی ملکه در روز به حدود 2000 تخم می رسد هر سال که از عمر ملکه می گذرد از میزان تخم گذاری روزانه او کاسته می شود


دانلود پایان نامه کارشناسی مهندسی کشاورزی پرورش ملکه زنبور عسل

 
 

اهمیت تولید ملکه در زنبورداری

چکیده
      تمام صفات و خصوصیات یک کلنی مربوط به ملکه است. پدر زنبورهای کارگر، در حال حاضر وجود ندارد و کارگران با مواظبت در وظایف مادری ملکه سهیم هستند، ولی خمیره و صفات ارثی ملکه و زنبورهای نری که ملکه با آنها آمیزش نموده است تعیین کننده اندازه و خصوصیات کلی مانند رنگ، مقاومت در برابر بیماری ها، قدرت تولید عسل و سایر صفات و خصوصیات کلی می باشد.ملکه بارور چند روز پس از پروازهای جفتگیری، شروع به تخم گذاری می کند.
 
      تخم ریزی ملکه در روز به حدود 2000 تخم می رسد هر سال که از عمر ملکه می گذرد از میزان تخم گذاری روزانه او کاسته می شود ملکه ممکن است تا 5 سال عمر کند ولی تولید تخم ملکه در دو سال اول بیشتر از بقیه سالهای عمر او است (جدول شماره 2) ملکه مهمترین فرد کندو بوده و فن پرورش و نگهداری و جایگزینی آن در کندو در موفقیت زنبورداری بسیار موثر است.
 
 تا اواسط قرن گذشته، پرورش ملکه زنبور عسل بخشی از زنبورداری ایالت متحده امریکا نبود کلوینهای زنبور عسل در داخل حفره های تند درختان جنگلی زندگی می کردند ( زنبور های وحشی) یا در قسمتهایی از تنه توخالی درختان که به منازل آورده می شوند و به صورت راست و عمودی قرار داده می شدند و یا در داخل جعبه های ساخت دست انسان به ابعاد 1×1×3 فوت پرورش داده می شدند ( laidlaw, 1975) و به این تنه ها و کندوهای جعبه ای شکل حاوی کلونی زنبورهای عسل توجه کمی می شد و کلونی مورد نظر خود به پرورش ملکه در صورت نیاز به منظور کنار گذاشتن یا جایگزین ساختن ملکه ای که بچه زایی کرده اقدام می کردند.
 
Langstrot با اختراع کندوی با قاب متحرک که این امکان را فراهم می ساخت کلونی زنبورعسل از نزدیک شانه به شانه قابل مشاهده باشند، توجه بسیار زیادی را به زنبورهای عسل و رفتار آنها و به تولید و پرورش انبوه آنها معطوف ساخت. در فاصله کوتاهی بعد از آن،واردات ملکه های ایتالیایی این علاقه را ایجاد نمود که زنبورهای ایتالیایی را جایگزین سیاه که همه جا بودند شدند و این اقدامات ، روی آوری به سمت پرورش ملکه زنبور عسل را تشدید و ترغیب نمود. (laidlaw,  1979) 
 
 
 
 
کلمات کلیدی:

زنبور عسل

زنبورداری

کندوی عسل

پرورش ملکه زنبور عسل

تخم گذاری ملکه زنبور عسل

 
 
فهرست مطالب
اهمیت تولید ملکه در زنبورداری 3
هدف های رفتاری 3
چکیده 3

میزان تخم گذاری ملکه در طول عمر خود 4

1- 2- رابطه ملکه و اصلاح زنبورستان 5
1- 3- آشنایی مختصر با اصلاح نژاد زنبور عسل 6

شناسایی ملکه زنبور عسل 8

2- 1- دوره رشد ملکه و کلیه تغییرات بیولوژیک از تخم تا تولد 8
2- 1- 1- مرحله تخم 8
پ2- 1- 2- مرحله لارو سرباز 9
2- 1- 3- مرحله لارو سربسته (دوره شفیرگی) 9

وظایف ملکه در کندو 11

3- 1- بوی ملکه و رفتار آن در کندو 11
4- 1- مختصری از تلقیح مصنوعی ملکه باکره 13

5 . تولید ملکه 14

5- 1- زمان و فصل تولید ملکه بر اساس تقویم زمان بندی پرورش زنبور عسل 14

تولید ملکه به روش طبیعی 15
روش موزاییکی 17
تهیه کادر مخصوص پرورش ملکه 18

شناسایی، انتخاب ، انتقال و تغذیه لاروها 19

مراحل پرستاری از سلول ملکه 20

الف : پرستاری از لاروهای ملکه در کندوی شروع کننده 20
ب : پرستاری در کندوی ادامه دهنده ( خاتمه دهنده ) 20
منابع : 21
 
امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 0
برچسب ها : پایان نامه کارشناسی مهندسی کشاورزی پرورش ملکه زنبور عسل,
+ نوشته شده در سه شنبه 16 بهمن 1397ساعت 15:03 توسط موسوی |

پاورپوینت الگوریتم کلونی زنبورعسل مصنوعی

پاورپوینت الگوریتم کلونی زنبورعسل مصنوعی

دانلود پاورپوینت با عنوان الگوریتم کلونی زنبورعسل مصنوعی در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 42 اسلاید شامل الگوریتم کلونی زنبورعسل مصنوعی، وجود ویژگی های هوش جمعی در زنبورها، انواع زنبورها، فرآیند های انتخاب در الگوریتم کلونی زنبور عسل مصنوعی، حرکت زنبورهای ناظر، زنبورهای پیشاهنگ، معرفی چند الگوریتم بهینه شده کلونی زنبورعسل در محیط پیوسته، الگوریتمGbest- guided ABC


مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت الگوریتم کلونی زنبورعسل مصنوعی

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 42 اسلاید

 

فهرست مطالب:

الگوریتم کلونی زنبورعسل مصنوعی

وجود ویژگی های هوش جمعی در زنبورها

انواع زنبورها

فرآیند های انتخاب در الگوریتم کلونی زنبور عسل مصنوعی

حرکت زنبورهای ناظر

زنبورهای پیشاهنگ

معرفی چند الگوریتم  بهینه شده کلونی زنبورعسل در محیط پیوسته

الگوریتمGbest- guided ABC

الگوریتم Best-so-far ABC

الگوریتمqABC

الگوریتم کلونی زنبورعسل مصنوعی موازی

هدف الگوریتم کلونی زنبورعسل مصنوعی موازی

حل مسائل ناپیوسته  و دودوییتوسط الگوریتم کلونی زنبور عسل مصنوعی

الگوریتم اول

حل مسائل دودویی

الگوریتم دوم

 

توضیحات تکمیلی:

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " الگوریتم کلونی زنبورعسل مصنوعی" می باشد که در حجم 42 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.

امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 0
برچسب ها : پاورپوینت الگوریتم کلونی زنبورعسل مصنوعی,
+ نوشته شده در سه شنبه 16 بهمن 1397ساعت 15:03 توسط موسوی |

پاورپوینت آلودگی به واروا در زنبوران عسل

پاورپوینت آلودگی به واروا در زنبوران عسل

دانلود پاورپوینت با عنوان آلودگی به واروا در زنبوران عسل در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 55 اسلاید شامل تكثير واروا، شكل شناسي، محل انگل واروا، غذاي واروا، دوره تخمگذاري واروا، دوره تكاملي واروا، دوره زندگي واروا، بيماريزايي روي زنبوران بالغ، مبارزه با واروا، تخمين دوره اي جمعيت واروا، آستانه درمان، شمارش روي زنبوران، شمارش با پودر شكر، تخمين شفيره هاي آلوده، زمان اقدام درمان، روش هاي مقابله با واروا(غير دارويي)


مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت آلودگی به واروا در زنبوران عسل

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 55 اسلاید

 

فهرست مطالب:

تكثير واروا

شكل شناسي

محل انگل واروا

غذاي واروا

دوره تخمگذاري

دوره تكاملي واروا

دوره زندگي واروا

بيماريزايي روي زنبوران بالغ

مبارزه با واروا

تخمين دوره اي جمعيت واروا

آستانه درمان

شمارش روي زنبوران

شمارش با پودر شكر

تخمين شفيره هاي آلوده

زمان اقدام درمان

روش هاي مقابله با واروا(غير دارويي)

تله گذاري

تله گذاري با سلولهاي نر

معرفي لاروهاي جوان

جذب كننده ها

گرما درماني

مواد ضد چسبندگي

روش هاي مقابله با واروا(دارويي)

آلودگی به تروپیلا کلارا در زنبوران عسل

 

توضیحات تکمیلی:

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " آلودگی به واروا در زنبوران عسل" می باشد که در حجم 55 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.

امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 0
برچسب ها : پاورپوینت آلودگی به واروا در زنبوران عسل ,
+ نوشته شده در سه شنبه 16 بهمن 1397ساعت 15:02 توسط موسوی |

طرح چوبی میز عسلی

طرح چوبی میز عسلی

انواع طرح های معرق با متنوع ترین اشکال هندسی و تندیس های زیبا از اشیاء و حیوانات با مقیاس های مختلف برای طراحی و پیاده سازی بر روی انواع چوب ها و برش و طراحی با انواع وسایل و لوازم دستی و اتوماتیک از قبیل اره مویی دستی اره مویی برقی اره مویی چکشی اره چکشی و انواع مختلف ماشین آلات و دستگاه های طراحی CNC با سایز های متفاوت

دانلود طرح چوبی میز عسلی

  Table honey
            طرح چوبی معرق میز عسلی
            میز عسلی
            میز
            طرح معرق میز عسلی
            طراحی با دستگاه CNC
            طراحی
            طرح های معرق منبت مشبک
            معرق
            منبت
            مشبک
            اسلیمی
            طرح های اسلیمی
            اره چکشی
            برش با اره چکشی
            دانلود
            دانلود طرح های معرق
            دانلود طرح مشبک
            دانلود طرح منبت
            ساخت میز عسلی
            راهنمای ساخت میز عسلی
            فایل راهنمای میز عسلی
            Table
            honey
دسته بندی کارآفرینی و طرح توجیهی
فرمت فایل rar
حجم فایل 1424 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 3

نام محصول : طرح چوبی میز عسلی   Table honey 

حجم فایل :  1mb

تعداد اسلاید : 3 عدد

قیمت : 2000 تومان

بدون شک طراحی بر روی چوب و کنده کاری روی آن  یکی از زیباترین آثار و خلق دست بشر است یکی از هنرهای قدیمی که از دوران باستان تا به امروز ادامه دار بوده و هست یکی از دلنشین ترین کاری های زیبای هنری کار روی چوب است معرق یکی از رشته های طراحی روی چوب است که از دیرباز در ایران وراج داشته و تا به امروزه هنرمندان از این نوع هنر در اکثر کارهای برجسته خود استفاده کرده و به ماندگار گذاشته اند طراحی معرق با چوب همین طور به یک صنعت بی بدیل تبدیل شده و به عنوان یک پروژه کارآفرین در دنیا میتوان از آن نام برد

 

پیشینه
 


در دوران قبل از اسلام قطعات بزرگ چوبی به عنوان بخشی از ساختمان به کار میرفتهاست. در این دوره چوب به عنوان یکی از فراوانترین مصالح طبیعی نقش مهمی در ساخت ابزار فنی و کشاورزی و حتی وسایل خانگی ایفا میکردهاست. از دوره سلوکیان آثار چندانی در دست با همان شیوه معرق چوب کار میشود، فقط زمینه طرح یا کار را به قطعههای پازل مانند بریده، در کنار هم میچسبانند و سپس باز هم برای مراحل تکمیلی به کارگاه رنگ فرستاده میشود.
معرق زمینه آجری: با همان شیوه معرق زمینه چوب کار میشود، فقط تفاوت کار در این است که زمینه طرح به صورت آجری بریده و در کنار هم چیده میشود. آنگاه مراحل تکمیلی را به صورت رایج طی میکنند.
نازک بری در معرق: در این شیوه از معرق، ابتدا قطعات طرح مورد نظر معرق بریده میشود. آنگاه به وسیله اره مویی معمولی برشهای بسیار ظریف و نزدیک به هم در تمامی قسمتهای طرح داده میشود، برشهایی که به فاصلههای میلیمتری در کنار هم داده میشود. سپس چوبهای شکل داده شده در کنار هم بر روی زمینهای از تخته روکش شده و غالباً بدون هیچ نوع تزئینی چسبانده میشود.
معرق منبت: معرقی که نقشهای آن برجستهاست معرق منبت گفته میشود برای ساخت معرق منبت ابتدا همه قطعهها را مانند معرق میبرند و بعد آنها رابه طور مجزا به شیوه منبت کاری ساخت و ساز نموده، کنار یکدیگر جفت و جور میکنند. در پایان قطعه را رویزیر کار در محل مربوط نصب میکنند.

ابزار
 

ابزار کاری که در کارگاه معرق به کار میرود عبارتاند از:
اره دست - اره مویی– اره چوب بر – اره فلز – پرس دستی (پیچ دستی) – پیشکار – تیزک – چکش – سوهان تخت – سوهان چوب ساب – کمان اره – رنده دستی- سنگ نفت – گازانبر – لیسه – ماشین پرداخت – مته دستی – میخ - سمباده - چسب چوب و در نهایت پس از پرداخت نهایی توسط سیلر - کیلر ویا رزین پلی استر اسپری میشود

 

مواد اولیه
 


برای معرق کاری، وجود انواع چوب با تنوع رنگی ضرورت دارد و در انتخاب چوب باید مواردی چون استحکام و خشک بودن چوب و قابلیت اره شدن و رنده شدن را در نظر گرفت. هم چنین از صدف، عاج، فلزات در معرق استفاده میشود. --

مراحل اجرای یک طرح معرق
 


تخته پشت کار را به اندازه طرح مورد نظر انتخاب کرده، به روی آن یک ورق از نایلون قرار میدهند، انگاه طرح و نقشه مورد نظر را بر روی کاغذ آورده و به وسیله چسب مایع آن را بر روی تخته سه لایی میچسبانند، پس از آن تکههای مختلف طرح با اره مویی بریده شده قطعات مختلف آن را به وسیله میخ سایه بر روی تخته زمینه به طورموقت نصب میکنند. آنگاه قطعات طرح را جداگانه بر روی چوبها با رنگهای مورد نظر به وسیله همان میخ سایه نصب کرده و روی چوب پیشکار قرار داده و به وسیله اره مویی دور طرح را روی تخته بریده و حال قطعه چوب بریده شده را در جای خود مطابق نقشه روی تخته پیشکار به وسیله میخ سایه موقتاً نصب میکنند. بدین ترتیب با این روش همه نقشهای خرد شده را از رنگهای مختلف چوب، صدف و عاج تهیه و جایگزین مدل میکنند. هنگامی که تمام چوبهای رنگی جایگزینی طرح اولیه شده، چسبی از سریشم و پودر امرا تهیه کرده و به وسیله انگشت سبابه روی تمام شیارهای بین تکههای قرار میدهند. به این طریق تمام شیارهای بین نقوش پر میشود و قطعات به طور کامل به هم چسبیده و ثابت میشود. دراین مرحله میخهای سایه را از روی طرحها بر میدارند و آنگاه نوبت به نایلونی میرسد که قبلاً در زیر کار و روی تخته پشت کار قرار داده شده بود، آن را نیز برداشته و نقشهای چسبیده شده را بر میگردانند و پشت آنها را سمباده نرم میزنند. در نتیجه چسبهایی که از میان شیارها به پشت کار نفوذ کرده، پاک میشود. حال سطح تخته پشت کار را به وسیله کاردک به چسب گرم آغشته کرده، نقشه معرق شده را روی آن میچسبانند و برای ثابت نگاه داشتن آن دو میخ سنجاقی در بالا و پایین آن نصب میکنند. در این مرحله لایهای از نایلون و قطعهای از نمد یا پتوی ضخیم را روی نقشه معرق شده قرار داده ترکیب فوق را در میان دستگاه پرس گذاشته، تحت فشار میدهند و بعد از گونیا کردن تابلو، اضلاع آن را رنده میکنند. سطح تابلو رابه دلیل متفاوت بودن ضخامت چوبهای صنعتی، با ماشین سمباده میسایند تا یکنواخت و صیقلی شود. حال محیط تابلو را به وسلیه نوار چسب کاغذی به طریقی که ۲ یا ۳ میلیمتر آن از سطح تابلو بالاتر قرار گیرد چسبانده مخلوط پلی استر آماده شده را به طور یکنواخت روی صفحه مورد نظر میریزند تا کاملاً سطح را بپوشاند. بعد از خشک شدن پلی استر به وسیله سمباده لرزان آن را میسایند تا رنگ چوب از زیر پلی استر ظاهر شود و مجدداً برای شفافیت بیشتر، قشری از پلی استر شفاف بر آن پاشیده و سمباده میزنند. در پایان به وسیله دستگاه پرداخت و مواد جلا دهنده سطح کار را پرداخت میکنند.

منبت
 

هنر کنده کاری نقوش به روی چوب را منبت گویند. قابل توجهاست که منبت میتواند به صورت یک تکه یا چند تکه انجام شود هرگاه منبت کاری بر روی چوب بزرگ یک تکه انجام شود، منبت یک تکه و هرگاه منبت کاری بر روی تکههای کوچکی انجام شود، منبت چند تکه خواهد بود. منبت بر حسب نوع برجستگی که در کار آن به وجود میآید به پنج دسته تقسیم میگردد: منبت کم بر جسته، منبت نیم برجسته، منبت تمام برجسته، پیکره، قلم زنی بر روی چوب

ابزار کار
 


مغار: وسیلهای است برای تراشیدن چوب که انواع آن در ذیل نام برده شده مغار کبریتی- مغار– مغار نیم باز – مغار [گلویی] – مغار شفره کلیه مغارهای نامبرده دارای خمیده یا کج نیز هستند که در جاهایی که امکان استفاده از مغار صاف نباشد، از مغار کج استفاده میشود. تخت یا صاف
سوهان– سوهان دو سر کج – سوهان سه پهلوی سه گوش- سوهان سه پهلوی صاف – سوهان نیم گرد – سوهان دم کاردی – سوهان دم موشی – سوهان گرد – چوب ساب: برای ساییدن چوب و دیگر ابزار منبت کاری به کار میرود و انواع آن شامل موارد زیر میشود. سوهان دو سر صاف

مواد اولیه
 


شامل: ۱- چوبهای محکم و بدون گره که برای این منظور چوبهای آبنوس، بقم، شمشاد، فوفل، عناب، و گردو و .... از همه مناسب تر هستند.
۲- عاج، صدف و استخوان

روش کار
 


ابتدا طرح بر روی زمینه چوب منتقل میشود و با بستن کار به گیره دستی هنرمند شروع به کار کرده و ابتدا خطوط محیطی طرح با مغار مشخص میشود سپس بابرداشتن زمینه کار به صورت یکنواخت و به وسیله مغارهای مختلف منبت کار روی چوب ادامه پیدا میکند. پس از پایان کار منبت کاری، سطوح کار با سنباده بسیار نرم، صاف و صیقلی میشود. در مرحله به سطح کار روغن با پلی استر زده میشود تا چوب بر اثر مرور زمان ترک نخورد و در مقابل رطوبت مقاوم باشد.

انواع منبت
 

از انواع منبت میتوان نمونههای زیر را نام برد:
منبت کمی بر جسته: نوعی از منبت است که در آن هنرمند منبت کاری خود را به حدی برساند که نقش برجستهای که به وجود آورده از سطح زمینه کار بیرون نیاید و هم سطح حاشیه اطراف کار باشد. منبت بر جسته: شیوه کار این گونه که مراحل منبت یک چوب را تا آنجا پیش میبریم که برجستگیهای طرح از رویه کار کاملاً بیرون خواهد زد. پیکره: هنرمند طرح خود را بر روی حجمی از چوب به شیوههای چسباندن، فوکپی، یا از طریق کاغذ کاربن یا طراحی مستقیم بر روی چوب انتقال میدهد، آنگاه از برجستهترین قسمت طرح کار خود را آغاز میکند و توسط مغارهای و لوازم رایج در این زمینه مشغول کنده کاری بر روی چوب میشود. در تمام کار، طرح به صورت کاملاً بر جسته و دارای حجم چوب از داخل بیرون آمده و اطراف آن خالی از هر گونه چوب خواهد بود.

منبع : ویکی پدیا

دانلود طرح چوبی میز عسلی

امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 0
برچسب ها : طرح چوبی میز عسلی ,
+ نوشته شده در سه شنبه 16 بهمن 1397ساعت 15:00 توسط موسوی |

تحقیق شرح الگوریتم کلونی مورچه و زنبور عسل

تحقیق شرح الگوریتم کلونی مورچه و زنبور عسل،

این تحقیق در مورد شرح الگوریتم کلونی مورچه و زنبور عسل در 40 صفحه در قالب ورد و قابل ویرایش شاملمقدمه شرح الگوریتم کلونی مورچه و زنبور عسللگ

دانلود تحقیق شرح الگوریتم کلونی مورچه و زنبور عسل،

  شرح الگوریتم کلونی مورچه و زنبور عسل
            لگوریتم کلونی زنبور عسل
            الگوریتم زنبور
            الگوریتم کلونی مورچه ها
            الگوریتم مورچه
            الگوریتم بهینه سازی مورچه
            Ant Colony Optimization Algorithm
            شبکه عصبی
            بهینه‌سازی گروه مورچه‌ها یا ACO
            الگوریتم کلونی مورچه
            ABC
دسته بندی حسابداری
فرمت فایل docx
حجم فایل 84 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 40

این تحقیق در مورد شرح الگوریتم کلونی مورچه و زنبور عسل در 40 صفحه در قالب ورد و قابل ویرایش شامل:مقدمه،  شرح الگوریتم کلونی مورچه و زنبور عسل،لگوریتم کلونی زنبور عسل،الگوریتم زنبور،الگوریتم کلونی مورچه ها،الگوریتم مورچه،الگوریتم بهینه سازی مورچه،Ant Colony Optimization Algorithm ،شبکه عصبی،بهینه‌سازی گروه مورچه‌ها یا ACO ،الگوریتم کلونی مورچه،ABC،و... می باشد.

فهرست

مقدمه: 3

 

بهینه سازی مسائل بروش کلونی مورچه(ACO) : 5

 

مزیتهای ACO.. 7

 

کاربردهای ACO.. 7

 

استفاده پژوهشگران از الگوی کلونی مورچه‌ها جهت اداره ترافیک.... 8

 

بهینه‌سازی مسائل بروش کلونی مورچه (ACO): 9

 

مورچه‌ها چگونه می‌توانند کوتاهترین مسیر را پیدا کنند؟ 9

 

مزیت‌های ACO: 10

 

کاربردهای ACO: 11

 

مسیریابی شبکه‌های کامپیوتری با استفاده از ACO: 11

 

روش بهینه‌‌سازی گروه مورچه‌ها 11

 

الگوریتم کلونی مورچه ها چیست؟ 12

 

بهینهسازی مسائل بروش کلونی مورچه(ACO) : 14

 

الگوریتم.. 19

 

انواع مختلف الگوریتم بهینه‌سازی مورچگان.. 19

 

شرح الگوریتم زنبور عسل.. 20

 

جستجوی غذا در طبیعت... 20

 

کاربردها 21

 

استراتژی جستجوی غذای زنبور عسل در طبیعت... 21

 

الگوریتم زنبور عسل.. 22

 

شرح الگوریتم زنبور عسل.. 24

 

میزان کردن کنترل کننده‌های منطق فازی برای ربات‌های ورزشکار 28

 

الگوریتم کلونی زنبور عسل (ABC) 29

 

توابع عددی.. 35

 

منابع.. 43

مقدمه

هم اکنون کار روی توسعه سیستم های هوشمند با الهام از طبیعت از زمینه های خیلی پرطرفدار هوش مصنوعی است. بهینه‌سازی گروه مورچه‌ها یا ACO همان‌طور که می‌دانیم مسئله یافتن کوتاهترین مسیر، یک مسئله بهینه سازیست که گاه حل آن بسیار دشوار است و گاه نیز بسیار زمانبر. برای مثال مسئله فروشنده دوره گرد را نیز می‌توان مطرح کرد. در این روش(ACo)، مورچه‌های مصنوعی به‌وسیلهٔ حرکت بر روی نمودار مسئله و با باقی گذاشتن نشانه‌هایی بر روی نمودار، همچون مورچه‌های واقعی که در مسیر حرکت خود نشانه‌های باقی می‌گذارند، باعث می‌شوند که مورچه‌های مصنوعی بعدی بتوانند راه‌حل‌های بهتری را برای مسئله فراهم نمایند. همچنین در این روش می‌توان توسط مسائل محاسباتی-عددی بر مبنای علم احتمالات بهترین مسیر را در یک نمودار یافت. الگوریتم کلونی مورچه الهام گرفته شده از مطالعات و مشاهدات روی کلونی مورچه هاست. این روش از رفتار مورچه‌ها در یافتن مسیر بین محل لانه و غذا اقتباس شده است. همانطور که می دانیم مسئله یافتن کوتاهترین مسیر، یک مسئله بهینه سازیست که گاه حل آن بسیار دشوار است. الگوریتم کلونی مورچه برای اولین بار توسط دوریگو (Dorigo) و همکارانش به عنوان یک راه حل چند عامله (Multi Agent) برای مسائل مشکل بهینه سازی مثل فروشنده دوره گرد (TSP :Traveling Sales Person) ارائه شد. این مطالعات نشان داده که مورچه ها حشراتی اجتماعی هستند که در کلونی ها زندگی می کنند و رفتار آنها بیشتر در جهت بقاء کلونی است تا درجهت بقاء یک جزء از آن. یکی از مهمترین و جالبترین رفتار مورچه ها، رفتار آنها برای یافتن غذا است و بویژه چگونگی پیدا کردن کوتاهترین مسیر میان منابع غذایی و آشیانه. این نوع رفتار مورچه ها دارای نوعی هوشمندی توده ای است که اخیرا مورد توجه دانشمندان قرار گرفته است. الگوریتم بهینه سازی کلونی مورچه ها، و یا به اختصار الگوریتم مورچه ها، از رفتار مورچه های طبیعی که در مجموعه ها بزرگ در کنارهم زندگی می کنند الهام گرفته شده است و یکی از الگوریتم های بسیار کارآمد در حل مسائل بهینه سازی ترکیبی است. الگوریتم های دیگری نیز بر اساس الگوریتم مورچه هاساخته شده اند که همگی سیستم های چند عاملی هستند و عامل ها مورچه های مصنوعی یا به اختصار مورچه هایی هستند که مشابه با مورچه های واقعی رفتار می کنند. انسان همیشه برای الهام گرفتن به جهان زنده پیرامون خود نگریسته است. یکی از بهترین طرح های شناخته شده، طرح پرواز انسان است که ابتدا لئورناردو داوینچی(1519-1452) طرحی از یک ماشین پرنده را بر اساس ساختمان بدن خفاش رسم نمود. چهار صد سال بعد کلمان آدر ماشین پرنده ای ساخت که دارای موتور بود و بجای بال از ملخ استفاده می کرد.

 الگوریتمهای ژنتیک که با استفاده از ایده تکاملی داروینی و انتخاب طبیعی مطرح شده، روش بسیار خوبی برای یافتن مسائل بهینه

دانلود تحقیق شرح الگوریتم کلونی مورچه و زنبور عسل،

امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 0
برچسب ها : تحقیق شرح الگوریتم کلونی مورچه و زنبور عسل,
+ نوشته شده در سه شنبه 16 بهمن 1397ساعت 15:00 توسط موسوی |

الگوریتم کولونی زنبور عسل

الگوریتم کولونی زنبور عسل

طبیعت منبع الهام و الگو گرفتن برای بسیاری از تحقیقات و پیشرفت های علمی بوده است به عنوان مثال الگوریتم های ژنتیک Genetic Algorithms شبکه های عصبی Neural Networks سیستم های خودسازمان ده Selforganizing Systems گروهی از این موارد بر اساس رفتار برخی از حشرات مثل مورچه ها و زنبور عسل که رفتار اجتماعی دارند بوده است در زمینه شبکه بر این اساس

دانلود الگوریتم کولونی زنبور عسل

  کولونی زنبور عسل کارگرها هوش جمعی
دسته بندی مهندسی کامپیوتر
فرمت فایل pdf
حجم فایل 4222 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 76
 

دانلود الگوریتم کولونی زنبور عسل

امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 0
برچسب ها : الگوریتم کولونی زنبور عسل ,
+ نوشته شده در سه شنبه 16 بهمن 1397ساعت 14:59 توسط موسوی |

صفحه قبل 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 صفحه بعد